Radics Ferron Kft. kapacitásbővítő beruházása

Kedvezményezett:
RADICS-FERRON Vas- és Fémmegmunkáló Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Cím: 9121 Győrszemere, Tóth tag
Adószám: 11464718-2-08
E-mail: info@radicsferron.hu

Nyitvatartás:
H-P: 07.30 – 14.30

A győrszemerei telephellyel rendelkező vállalkozás többnyire az autóipar számára gyárt szállító- és rakodó kalodákat, motortartó fémszerkezeteket. Fő tevékenységünk mellett esetenként egyéb szerkezetlakatos munkákat is vállalunk.

Szolgáltatásaink közé tartozik többek között CO2, ív és láng hegesztés, alumínium hegesztés, lemezvágás, élhajlítás, fémforgácsolás. Rendelkezünk présgépekkel, élhajlítókkal, lemezollóval. A mai vevői, és szakmai elvárásoknak megfelelni csak a legkorszerűbb technikával, és színvonalas munkavégzéssel lehetséges, melynek eredményeként biztosított, hogy a cégünktől távozó vevőink elégedettek legyenek az általunk végzett munkával. Gép- és eszközparkunkat lehetőségeinkhez mérten folyamatosan korszerűsítjük.

A Radics Ferron Kft. kapacitásbővítő beruházása címmel 2015.07.29-vel pályázatot nyújtott be a GINOP-1.2.2-15-2015 konstrukcióba. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Radics Ferron Kft. kapacitásbővítő beruházása” című, GINOP-1.2.2-15-2015-01431 jelű támogatási kérelmét Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 12 581 581 Ft azaz tizenkétmillió-ötszáznyolcvanegyezer-ötszáznyolcvanegy Forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

A pályázat a megkötött támogatói okirat szerint megvalósításra került, és a kedvezményezett a kapacitásbővítésként megfogalmazott munkagépeket beszerezte.

A megvalósítás helyszíne: 9121 Győrszemere Tóth Tag 1 (0395/16 hrsz)
Projekt összes elszámolható költségvetése: 27 959 070 Ft
Támogatás mértéke: 45%
Támogatás: 12 581 581 Ft

Eredmény leírása:

Az új, hatékonyabb munkafolyamatokkal gyorsult az egy termékre fordított megmunkálási idő, az új technológiával elérhető a kiváló minőségű felületkezelés, valamint a jó előkészítésnek és modern technológiával történő festésnek köszönhetően csökken a hibás termékek aránya is.
  A pályázat keretében beszerzett eszközök listája:

  • Atlas Copco GA26+-10 FFFM csavarkompresszor
  • NKK-1400-13 NT túlnyomásos szemcseszóró kiskabin
  • Festőkabin és konvejor rendszer és kapcsolódó alapozási munkálatok


Az eredmény nem számszerűsíthető, egyéb tulajdonsága:

A nem számszerűsíthető eredmények között szerepel: – a hibás termékek csökkenéséből adódó termelésnövekedés – az alvállalkozóktól történő megrendelések csökkenése – környezeti terhelés csökkenése – a termékek ökológiai lábnyomának csökkenése – az új, korszerű technológiából eredő, egységnyi termékekre eső felhasznált energia csökkenése, valamint a termékekre eső megmunkálási idő mérséklődése.

Pályázat tényleges fizikai befejezésének dátuma:
2016.09.30.

Támogató: Nemzetgazdasági Minisztérium